Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενθουσιασμένος για το Xbox Showcase 2023 o Phil Spencer

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer παραδέχτηκε ότι η εταιρεία απέτυχε να εκπληρώσει όλα όσα υποσχέθηκε στην περσινή της παρουσίαση, όμως δηλώνει ενθουσιασμένος για το επερχόμενο event. Μιλώντας στο Kinda Funny Games’ Xcast podcast, ο Spencer ρωτήθηκε από την Parris Lilly σχετικά με το προηγούμενο Xbox Showcase, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2022.

“Το περασμένο έτος, κατά τη διάρκεια του Showcase είχατε το πλάνο των 12 μηνών, δεν κυκλοφορήσατε όλα τα παιχνίδια", είπε η Lilly.


“Όχι δεν τα κυκλοφορήσαμε", είπε ο Spencer.

Στη συνέχεια δόθηκε στον Spencer μια λίστα με επερχόμενα παιχνίδια για τα οποία η Lilly είπε ότι οι παίκτες δεν γνωρίζουν ακόμη πολλά, παρόλο που έχουν ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, συμπεριλαμβανομένων των Avowed, Perfect Dark, Everwild, Fable, State of Decay 3 και Contraband.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για το φετινό Showcase, ο Spencer είπε: "Δεν θα προσπαθήσω να πω υπερβολές για το Showcase εδώ, γιατί αν ήμουν από την άλλη πλευρά, το να το παρακολουθείς είναι σαν: "Γεια σου, μετά το Redfall, θα βάλω τα χέρια μου στο χειριστήριο της τηλεόρασης".

"Αλλά δεν είναι αυτό το Showcase, οπότε είμαι πολύ ενθουσμένος με το αυτό. Θα ανακοινώσουμε ορισμένα πράγματα που δεν έχει δει ο κόσμος, μερικά νέα παιχνίδια [και] θα προσφέρουμε ενημερώσεις για ορισμένα από όσα ήταν στη λίστα σας".

Και πρόσθεσε: "Το άλλο πράγμα που με ενθουσιάζει είναι όταν κοιτάζω τα επόμενα τρίμηνα – που ήταν πάντα το επίκεντρό μου, πώς βγάζουμε ένα μεγάλο παιχνίδι κάθε τρίμηνο, σε ποιότητα – ότι τελικά τα πράγματα ευθυγραμμίζονται μετά μέρος της επιβράδυνση λόγω του Covid".

"Έχω βαρεθεί να μιλάω για αυτό, αλλά τώρα βλέπω ότι έχουμε παιχνίδια που έρχονται κάθε τρίμηνο που νομίζω ότι θα εκπλήξουν και θα ενθουσιάσουν τους πελάτες μας".

"Πρέπει ακόμα να ενισχύσουμε το δημιουργικό κομμάτι, πρέπει ακόμα να ενισχύσουμε τον τεχνικό τομέα, δεν είναι κάθε παιχνίδι που κυκλοφορούμε για όλους, το ξέρουμε αυτό. Δεν προσπαθώ να φτιάξω το ένα παιχνίδι που να καλύπτει τα πάντα", συμπλήρωσε ο Spencer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*